пʼятниця, 29 листопада 2013 р.

Жировловлювач для ресторану



Сучасний мегаполіс важко уявити без розгорнутої мережі пунктів громадського харчування - ресторанів, кафе, їдалень, пекарень, а також фаст-фудів. Ці заклади є джерелами певного типу каналізаційних стоків, до змісту жиру в яких санітарні норми пред'являють певні вимоги. Це пов'язано з тим, що їх слив в муніципальну каналізацію без доочистки жировловлювачі загрожує швидкого зносу і засмічення комунального трубопроводу жировими відкладеннями. Крім того, даний вид очищення вод запобігає забрудненню навколишнього середовища, оскільки жир тваринного і рослинного походження відокремлюється від води і не потрапляє в каналізацію завдяки жировловлювача, які очищають стічні води від посудомийної машини і ручної мийки. Для пунктів громадського харчування вони можуть бути встановлені як усередині приміщення - під мийку (жироловки), так і зовні на рівні підлоги або нижче.

Вибір жировловлювача для ресторану залежить, насамперед, від обсягів стоків (кількості робочих годин і приготованих за зміну страв), які вимагають очищення, а також від того, чи використовується на підприємстві громадського харчування миються кошти чи ні. Жировловлювачі для ресторану мають ряд істотних плюсів .

Перше, завдяки цим установкам значно підвищується терміни служби каналізаційного обладнання, воно рідше засмічується, довше не потребують заміни.

Друге, їх габарити, а, отже - вартість безпосередньо залежать від обсягів каналізаційних стоків ресторану. Таким чином, їх установка не обтяжлива для невеликих підприємств, що важливо для розвитку малого бізнесу.

Третє, жировловлювачі для ресторану довговічні в експлуатації і при правильному використанні і технічному обслуговуванні не знижують своєї ефективності.

Четверте, ці пристрої універсальні і компактні, можуть встановлюватися безпосередньо під мийку або в окреме технічне приміщення з вільним доступом до нього обслуговуючого персоналу.

П'яте, вони економічні в установці і не вимагають великих витрат на свій монтаж і постійного контролю за їх працюй з боку фахівців.

Єдина умова ефективної діяльності жировловлювача - це щоденний обов'язок технічного персоналу після закінчення робіт видаляти з нього весь накопичений жир, інакше функціональність пристрою може бути порушена.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика